Page : Cove Cottage

Cove Cottage

The Project
Nestled away in one of Pembrokeshire’s finest coastal hotspots, we were tasked with renovating and building an extension making room for a big double size bedroom and en-suite. The architectural hardwood rain screen cladding really complements the rest of the house and gives the appearance of it growing out of the land its sat on.

The Client

“This is just a note to say many thanks for completing the building work to a high standard. We are extremely happy with the way this has transformed the house. Your professionalism and enthusiasm throughout the project was key to bringing the works in on time and on budget. Your engagement with the finer details together with your experience in all the work stages ensured a finely crafted end result. We wish Coastbuild all the very best for the future and are sure that you will be very successful in achieving your ambitions.” (Steve Brougham Architect)
  • Client : Manorbier
  • Works : Extension

Pembrokeshire Construction Company